Kalender

zaterdag31 maart Duo Beerten/Finsson (BE/DK) - 20.30u (deuren 20u) - 7 euro
Meer info

Duo Beerten/Finsson is een collaboratie tussen twee jonge muzikanten uit België en De Færøer Eilanden. Het duo is in 2017 gevormd in Malmö, Zweden waar ze beiden folk- en wereldmuziek studeren aan het conservatorium in Malmö. Met aan viool, Oscar Beerten (BE) en Ragnar Finsson (DK) aan gitaar en stompbox, brengen zij stevige Scandinavische folk met een "punk attitude". De muziek bestaat uit eigen composities, met een mix van improvisaties en vernieuwende arrangementen. Hoewel de roots van de muziek voornamelijk uit de Scandinavische folk muziek komen, laat het duo zich beïnvloeden door verschillende ethnische muziektradities uit verschillende uithoeken van de wereld zoals Afrikaanse woestijn Blues en Bluegrass. Op die manier breekt het duo met traditie en geven ze de muziek hun eigen unieke sound.

zaterdag31 maart Repair/Geef Cafe - 14u-17u - gratis
Meer info

De weggeefwinkel is gesloopt. Maar niet getreurd: de consumptiemaatschappij is nog volop een normale zaak. Voldoende reden om blijven alternatieven voor te stellen.

Het Repaircafé

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed etc. Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen.

en een Geefmoment

Breng eventueel zaken die je weg wil geven mee... Misschien zijn er wel mensen voor wie het als een geschenk uit de hemel valt.

 

zondag1 april Paassmiske - 22u - gratis
Meer info

Een feestje.
Gratis.

zaterdag7 april Cozin - 20.30u (deuren 20u) - 7 euro
Meer info

Dromerige melodieën, etherische harmony vocals en zachte beats vormen de typerende sound van COZIN. Na een meer dan succesvolle crowdfundingcampagne, brachten ze in april 2017 hun eerste album 'BURST' uit met de fantastische producer Koen Gisen (An Pierlé, Sarah Ferri, Bony King, Dans Dans). De single They Don't Die werd verschillende weken gedraaid op Radio 1. COZIN was reeds te bewonderen op vele podia waar ze menig harten veroverden (Vooruit, Dranouter Festival, Het Depot, Leffingeleuren, UrGent.FM/Democrazy, Jonge Wolven, Paulusfeesten, CC Brielpoort, CC De Meet en vele anderen).
 

vrijdag13 april Stien nodigt uit: Stien en Aram Santy - 20.30u (deuren 20u) - vrije bijdrage
Meer info

20:00 welkom
21:00 Stien Bovijn
22:00 Aram Santy

ARAM SANTY
"electronic scapes and acoustic responses for a musing listener."

https://m.soundcloud.com/aramsanty/sets/take-your-time

----