Kalender

zaterdag21 oktober Heropeningsweekend: Head Full of Flames + Hazy Way - 20u - 7 euro
Meer info - Reserveer!

Vanavond twee groepen uit de streek die de ideale soundtrack vormen voor een herfstige avond (ook als dat een warme herfstavond is).
Head full of flames brengt donkere pop die de luisteraar uitnodigt om de oren te spitsen. Hazy Way is een Grimbergse americanaband die bestaat uit 4 jonge, ambitieuze muzikanten. Onlangs behaalden ze de derde plek in de Kunstbende.

zondag22 oktober Heropeningsweekend: Kinderdag - 14u -
Meer info

Een kindernamiddag vol met workshops en animatie. PéTROL  zorgt voor de muzikale omlijsting.

dinsdag24 oktober Destdagcafe met Speelman Iwein - 9u30 tot 13u - gratis
Meer info

Destdagcafé start opnieuw. Elke dinsdag (tijdens de markt van Asse) soigneert een groep enthousiaste medewerkers de bezoekers met (zelfgemaakte) soep, taart, boterhammen,... Hiervoor alleen zou je graag met pensioen zijn.

En vandaag - omdat we zo blij zijn dat 't Smiske terug open is - met Speelman Iwein Jacobs, een zanger-accordeonist en verteller. Een gevoelig mens die muziek brengt vanuit het hart en zo zijn ook zijn verhalen.

zondag29 oktober Pianist Yves Meerschaert, Jan De Smet, zusjes van Zita Swoon,... - 15u - 15 euro
Meer info - Reserveer!

pianist Yves Meersschaert opnieuw een aantal zangers en zangeressen van topniveau uit:
Jan De Smet is vooral bekend als het gezicht van De Nieuwe Snaar.
Lien Van de Kelder is niet alleen juriste, actrice o.a. in Thuis, Zone Stad en Familie, maar ook een getalenteerde zangeres.
Nils De Caster speelde de muziek in voor de soundtrack van The Broken Circle Breakdown en speelde in die film de rol van Jock.
Sarah D’hondt heeft een stevige reputatie als chansonnière. Haar mooie en opvallende stem bezorgde haar de bijnaam Nachtegaal.
Eva en Kapinga Gysel zijn opnieuw de backing vocals. Deze kleurrijke zussen zijn o.a. gekend van Zita Swoon.

vrijdag3 november Bretoense gitaarvirtuoos Soig Siberil (DADGAD) - 21u (deuren 20u) - 7 euro
Meer info

Soïg Siberil is Bretagne's pionier van de 'open tuning' gitaar. Als lid van invloedrijke formaties als Gwerz, Kornog, Den, Pennou Skoulm en Kemia toerde hij door gans Europa en de Verenigde Staten. Hij heeft meer dan dertig CD's op zijn aktief, waaronder zeven solo albums.
 

https://youtu.be/ul8rV6orV_M

----